Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

 
Advanced search

1380135 Posts in 65779 Topics- by 58167 Members - Latest Member: Cryptofal

August 03, 2020, 10:09:06 PM

Need hosting? Check out Digital Ocean
(more details in this thread)
TIGSource ForumsCommunityTownhallForum IssuesMy post isn't submitting!
Pages: [1]
Print
Author Topic: My post isn't submitting!  (Read 329 times)
winterdrake_
Level 0
*


View Profile
« on: April 05, 2020, 08:31:38 AM »

Hi there!

I've submitted a post to the "introduce yourself" thread over on Townhall, and now I'm trying to post on Townhall to share my new project with everyone. However, every time I press post, I get the message,
Quote
An Error Has Occurred!
You already submitted this post! You might have accidently double clicked, or tried to refresh.
However, when I go to my profile, the only thing I've ever posted is my introduction! Does anyone know why it won't let me post?
Logged
ThemsAllTook
Global Moderator
Level 10
******



View Profile WWW
« Reply #1 on: April 05, 2020, 10:42:18 AM »

Weird. I can see your post in the introductions thread here: https://forums.tigsource.com/index.php?topic=45.msg1421490#msg1421490
Logged

winterdrake_
Level 0
*


View Profile
« Reply #2 on: April 05, 2020, 12:04:11 PM »

That's what I'm saying, I'm trying to post something after the introduction, but it was giving me that error. The introduction itself posted with no problem.

EDIT: Nevermind, I tried several hours later and I got my post up!  Smiley
« Last Edit: April 05, 2020, 03:49:17 PM by winterdrake_ » Logged
Pages: [1]
Print
Jump to:  

Theme orange-lt created by panic